Üniversitemizin zeytinyağlarına ait kalite parametreleri (serbest yağ asitliği, peroksit ve özgür soğurma değerleri) gıda enstrümental laboratuvarları görevlisi Öğr. Gör. Duygu KESER tarafından merkezimizde analiz edildi. Bununla beraber, vatandaşlarımız tarafından talep edilen zeytinyağı analizlerine de başlandı.
» |
Merkezimiz 2020 Yılında 32110 TL Gelir Elde Etti |
» |
Üniversitemiz ile Osmaniye Ticaret Borsası Arasında Merkezimizde Yapılacak Analizler ve Araştırmaları İçeren İşbirliği Protokolü İmzalandı |
» |
Üniversitemizin İçme Suyu OKÜMERLAB'da Analiz Edildi |
» |
Merkezimizde Üniversitemizin Zeytinyağları Analiz Edildi |
» |
Merkezimizde İlk Gıda Analizi Yapıldı |
» |
Merkezimiz Osmaniye Ticaret Borsası'nı ziyaret etti |
» |
Merkezimiz araştırma amaçlı olarak ilk defa kullanıldı |
» |
Merkezimizin analizlere başlaması ve mekanların kullanıma açılması, personelimiz tarafından kutlandı |